Vis siden i mobilvisning
Dansk Svenska Norsk
 

 

 

Hvem er vi?

 

CPT er en kvalificeret samarbejdspartner på det skandinaviske marked med omfattende knowhow og mange års erfaring inden for maskinudrustning og produktionsløsninger til betonindustrien.

 

 

Virksomhedens mission:

”At tilbyde betonproducenter i Skandinavien
et bredt produktprogram af kvalitetsmaskiner,
der indgår i fremstillingen af beton eller det færdige produkt"

 

 

Som vore kunders sparringspartner gennem hele processen med at definere og opnå den optimale logistik i produktionsanlægget, kan CPT påtage sig det overordnede projektansvar og udarbejder i samarbejde med førende europæiske maskinproducenter kundetilpassede løsninger på stort set enhver opgave – fabriksny maskinudrustning eller moderniseringer.  

 

 

Væsentlige nøglekriterier for den moderne betonproducent:

  • Slutprodukter af høj kvalitet
  • Differentierede produkter
  • Stærkt image
  • Optimal logistik
  • Høj konkurrencekraft
  • Maksimal fleksibilitet
  • Sikkert arbejdsmiljø

 

 

CPT som totalleverandør

CPT’s produktprogram er bredt og dynamisk og vi tilstræber til enhver tid at kunne tilbyde vore kunder forespurgte, brancherelevante maskinkomponenter og supplerende udrustning.

Vi søger konstant at være på forkant med udviklingen inden for branchen samt trends i markedet. Med udgangspunkt i denne viden og vores mangeårige erfaring tager vi, når vi ser nye muligheder, kontakt til relevante maskin-producenter i ind- og udland vedrørende nyudviklede produkter.

Hos CPT opfatter vi det som en tillidserklæring, når en kunde placerer en ordre hos os, hvorfor vi tillægger det stor værdi også efterfølgende at yde en optimal service og levere de nødvendige reservedele for at sikre kunden en konstant optimal produktion - med andre ord ser vi en maskinleverance som indledningen på et forhåbentligt mangeårigt samarbejde.

 

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak om muligheder!

 

 

 

 

Hans Kristoffersen administrerende direktør

Jan-Åke Victor
salgschef Sverige

Søren Dinesen
salgschef Danmark

Torben Broholm
Salgschef Norge